Wij missen de muziek van Nederlandse artiesten, Duitse schlagers en zoveel andere genres, u ook???!!!....

Luister daarom naar Ricardo & Kentucky

INTERNETionaal Radio

En vraag platen aan via de chatbox.


Get your own chatbox on spinchat.com!

Informatie:

Welkom op de website van Ricardo en Kentucky Radio.

We gaan eventjes terug in de tijd...

.... wij kennen elkaar vanaf ons 16e jaar door onze gezamenlijke hobby die we met veel plezier hebben uitgeoefend

het uitzenden via de FM (ether piraat).

Tot een jaar of 10 geleden waren wij te beluisteren via de FM band.

Ricardo had veel luisteraars voor zijn programma op de zaterdag ochtend.

enz............

 

Kentucky hield zich meer bezig met het DX-en wat zoveel betekent als het contact leggen over een zo groot mogelijke afstand en Ricardo deed hier later ook aan mee.

Nachten waren wij de FM band aan het afluisteren naar zenders uit alle streken van het land. We horen nog de ruis in onze oren, we kenden echt elk plekje en elk zendertje op onze radioschaal.

Hee.... daar hoorde ik toch echt mijn naam terug roepen tussen de ruis door, die antenne maar wat verder uitrichten en ja hoor bekende zenders waaronder (voor Kentucky de Stille Genieter uut Harkema) waren aan de FM band om ons een rapportje te geven van ons zendsignaal.

Ricardo

Radio Ricardo en Radio Kentucky waren enkele jaren geleden nog zeer bekende namen uit de Nederlandse DX-wereld. Als er goede condities waren, of in ieder geval steevast op iedere zaterdagavond waren wij de FM aan het afzoeken naar collega-amateurs. 

Omdat de 3-meter z'n grenzen inmiddels heeft bereikt gaan we onze grenzen gewoon verleggen en lekker verder op internet en dus wereldwijd. Als je ons een rapportje wilt mailen (waar ook vandaan Harkema, Tokyo of Dallas) doe dat dan via info@ricardo-kentucky.tk wij geven je dan zo spoedig mogelijk een ontvangstrapportje terug!!!

Ricardo Pagina

Kentucky

Ik voel weer de spanning van het zenden. In de schuur waar ik vandaan opereerde ben ik 1 keer opgepakt, ik moest mijn zender plus voeding afstaan, en ze namen ook een HAM 4x 120 kanalen CB bak in beslag.

Hierna was het een half jaar stil en toen begon ik weer.

Nu jaren later zijn wij beiden een leuk stukje ouder en we zien elkaar nog regelmatig maar nog steeds blijft de etherpiraat in ons zitten,

Kentucky Pagina

Counter
See who's visiting this page. View Page Stats
See who's visiting this page.